Віза до Австралії

Туристична віза в Австралію

Термін дії туристичної візи до Австралії, як правило, від 2 тижнів.

Оформляється туристична віза в Австралію від 7 до 14 днів.

Співбесіда не потрібна.

Необхідні документи для оформлення туристичної візи до Австралії

* Закордонний паспорт

* Австралія запрошення

* Довідка з місця роботи

* Сімейний стан (свідоцтво про шлюб, розлучення)

* В кожному індивідуальному випадку пакет документів міняється, (завірені нотаріально ксеркопіі, переклади документів на англійську мову і т.д.)

 ОФОРМЛЕННЯ ВІЗ в Австралії

   Необхідні документи: копія внутрішнього паспорта, закордонний паспорт з терміном дії не менше 6 місяців після повернення (бажано наявність в ньому віз, наприклад, шенгенської), одне фото 3 × 4 см, повністю заповнена і підписана туристом анкета за формою 48R із зазначенням дати (заповнюється на англійській мові), оригінал довідки з місця роботи на фірмовому бланку з печаткою – із зазначенням посади та стажу роботи на даному підприємстві, місячного окладу або доходу, тривалості відпустки і її характеру (оплачувана або неоплачувана), копія документа, що підтверджує наявність коштів для даної поїздки (виписка з кредитної картки, виписка з банківського рахунку), відомості про наявність нерухомості та копії підтверджуючих ці відомості документів, оригінал або ксерокопія сторінок з візами попереднього закордонного паспорта (за наявності такого). До всіх документів, представлених не англійською мовою, неодмінно повинен додаватися завірений переклад на англійську. Якщо їде школяр чи студент, необхідно надати довідку з навчального закладу з підтвердженням факту навчання. Для дітей молодше 18 років, що виїжджають до Австралії без супроводу батьків, необхідні: нотаріально завірена копія свідоцтва про народження, оригінал та нотаріально завірений дозвіл батька (батьків), копії паспортів батьків або інших документів, що засвідчують особу (з підписом). Туристу – власнику власного бізнесу доведеться надати документи, підтверджуючі його законний характер (наприклад, свідоцтва про реєстрацію в податкових органах і про реєстрацію підприємства), відомості про доходи, що отримуються від бізнесу, документи, що підтверджують наявність будь-яких істотних активів на балансі підприємства. Крім того, до основного пакету документів додаються такі папери (при їх наявності): копія свідоцтва про шлюб, копія свідоцтва про народження дітей, копія броні авіаквитка. Термін перебування в країні – до 90 днів, термін оформлення візи – 14 робочих днів. Можливе оформлення термінової візи. Той же пакет документів необхідно надати громадянам Білорусі, Казахстану та Росії. Оформлення візи в Казахстані займає від 12 днів. Отримати австралійську візу досить складно. Статистика посольства – близько 10% відмов. У той же час це одне з небагатьох посольств, що надає письмове пояснення причин відмови. Тому – настійно радьте своїм любителям далеких мандрівок оформити страховку від невиїзду.

Митниця:

Заборонено ввезення продуктів харчування, наркотиків, матеріалів тваринного і рослинного походження, вогнепальної зброї, озброєння і боєприпасів, мешканців дикої природи або предметів, виготовлених з тварин, що охороняються, деяких медичних препаратів (включаючи речовини, що містять спортивні стимулятори). Без сплати митних зборів і податків в Австралію можна ввезти товари на суму 400 AUD (або 200 AUD для дітей до 18 років). Це правило діє тільки у разі провезення товарів в особистому багажі. Крім того, особи старше 18 років можуть безмитно ввезти в Австралію літр алкогольних напоїв (незалежно від їх міцності), 250 сигарет або 250 г іншої тютюнової продукції. Заборонено вивіз із країни тварин і рослин, предметів дикої природи (коралів, раковин, рептилій), без відповідного дозволу – предметів, що представляють історичну цінність, а також виробів з дерева і бамбука, шкіри, кістки, пір’я птахів, раковин і коралів.


Не знаєте де знайти найкраще житло за доступну ціну під час подорожі?

Для пошуку найкращих варіантів житла використовуйте сервіс hotelscombined.com, що порівнює ціни на готелі у десятках систем бронювання, таких як booking.com, або знайдіть житло у приватному секторі через сервіс AirBNB, отримавши додатково знижку.



Написати коментар

Ви повинні зареєструватись, щоб отримати право залишити коментар.

x
Ми порівняли ціни на бронювання житла і знайшли для Вас найвигіднішу