Віза до Мексики

Для всіх країн СНД, а також багатьох інших в’їзд до Мексики візовий.

Типи Мексиканських віз.

 Мексиканські візи бувають різних типів, залежно від мети і термінів перебування аплікантів в Мексиці: короткострокова віза (тип C), транзитна віза (тип A і B), національна віза (тип D).

Найбільш поширені мексиканські візи першого типу, а саме “короткострокова віза типу С”. Такі візи бувають туристичні, ділові і гостьові – залежно від мети поїздки апліканта до Мексики.

Мексиканські візи бувають як одноразові (на одну поїздку), так і багаторазові – на необмежену кількість поїздок, зрозуміло, в період дії візи.

Необхідні документи для оформлення візи в Мексику:

1. Закордонний паспорт, термін дії якого закінчується не менше ніж через 6 місяців (Якщо новий паспорт (порожні сторінки), то копія попереднього закордонного паспорта.)

2. Заповнена анкета

3. 1 фотографія 3Х4

4. Довідка з місця роботи, із зазначенням посади, часу роботи і заробітної плати, мінімальний розмір якої повинен становити 400-500 $

5. Копія кредитної картки (з двох сторін) і виписка з банку про наявність грошей на кредитній картці або виписка з банку про наявність суми грошей на ощадкнижці і її копія

6. Довідка про володіння власності: квартира, дача, будинок

7. На дітей – ксерокопія свідоцтва про народження.

 ОФОРМЛЕННЯ ВІЗ У Мексиці

   Необхідні документи: закордонний паспорт з терміном дії не менше 7 місяців з дня передбачуваного в’їзду в країну, дві анкети, три кольорових фото 3 × 4 см на білому фоні. Довідка з місця роботи на фірмовому бланку (печаткою та підписом) із зазначенням дати прийому на роботу і посади або ліцензія на здійснення приватної підприємницької діяльності, які підтверджують, що щомісячні доходи особи складають не менше 500 USD. Підтвердженням кредитоспроможності можуть також послужити оригінал та ксерокопія свідоцтва, що підтверджує наявність нерухомого майна (квартири, дачі, земельної ділянки, гаража), виписка з банківського рахунку на суму не менше 1500 USD з рухом грошей за останні три місяці, міжнародна кредитна картка, діюча не менше 6 місяців з поточним сальдо від 1500 USD. Для дітей, вписаних в паспорт батьків (незалежно від віку дитини в паспорті повинна бути його фотографія) буде потрібно три фото і заповнена анкета, а консульський збір оплачується за дорослим тарифом. Учням необхідно надати довідку з навчального закладу з печаткою та зазначенням факультету, курсу (або класу) навчання в даний час. Ще – копія нотаріально завіреного дозволу від другого з батьків, якщо неповнолітня дитина виїжджає з країни з одним із батьків. Термін оформлення візи – до 30-40 днів, вартість оформлення – близько 40 USD.

Митниця:

Ввезення іноземної валюти не обмежене (декларація обов’язкова), ввіз і вивіз національної валюти – не більше 5000 MXN. При в’їзді в Мексику необхідно заповнити митну декларацію, в якій обов’язково перераховуються всі цінні предмети, що ввозяться в країну. Для особистого користування дозволяється ввозити не більше 400 сигарет або 50 сигар або 250 гр тютюну, до 2 л міцних алкогольних напоїв або вина, одну відеокамеру, один фотоапарат і 12 плівок, подарунки на суму в межах 300 USD. Заборонено ввезення фруктів, овочів і продуктів з них, рослин, саджанців і насіння рослин, квітів, м’ясопродуктів, медикаментів без документального підтвердження необхідності їх використання (рецепту або медичної карти), психотропних речовин і порнографічних видань.


Не знаєте де знайти найкраще житло за доступну ціну під час подорожі?

Для пошуку найкращих варіантів житла використовуйте сервіс hotelscombined.com, що порівнює ціни на готелі у десятках систем бронювання, таких як booking.com, або знайдіть житло у приватному секторі через сервіс AirBNB, отримавши додатково знижку.



Написати коментар

Ви повинні зареєструватись, щоб отримати право залишити коментар.

x
Ми порівняли ціни на бронювання житла і знайшли для Вас найвигіднішу