Віза до Мальти

Необхідні документи для оформлення візи на Мальту:

 

1. Заповнена анкета-заява

2. Дві кольорові фотографії 3 см на 4 см. (на світлому фоні; зроблені недавно)

3. Бронь квитка на літак,

4. Бронь готелю / іншого місця мешкання,

5. Запрошення (якщо потрібно).

 

Дітям до 18 років необхідно надавати копію нотаріально завіреного дозволу на виїзд з країни від одного (хто не їде) або обох (у разі виїзду без них) батьків.

 

Отримання мальтійської візи для громадян Росії та України спрощено. Віза оформляється при в’їзді в країну при оформленні туру через туристичну фірму.

Анкета заповнюється та надсилається до імміграційного офісу Мальти, який, розглянувши її, висилає підтвердження про видачу візи.

Віза в паспорт вклеюється по прибуттю в міжнародний аеропорт Мальти, фотографії потрібно взяти з собою.

В інших випадках необхідно надати в посольство Мальти документи, оплатити гербовий збір і отримати реєстраційний номер.

 

Термін оформлення візи – до 14 днів.

 

Підтвердивши в посольстві по телефону, що дозвіл на оформлення візи отримано від імміграційної служби Мальти, необхідно особисто приїхати в посольство для отримання візи.

 

При подачі заявки на візу варто вказувати, якщо у людини є дійсна віза в США, Великобританію і т.д., а також, якщо протягом останніх 12 місяців людина мала шенгенську візу, оскільки це може прискорити процес перевірки та отримання мальтійської візи.

 

Якщо людина має відмітки в паспорті про відмову в отриманні візи в країни ЄС або ін країни, або ж він з якихось причин був депортований з Мальти чи іншої країни, то шанси отримати візу на Мальту прирівняні до нуля.

 

Віза на Мальту для громадян, які мають діючу шенгенську візу або дозвіл на проживання, виданий будь-якою країною, членом шенгенської угоди не вимагається.

 

 

 

ОФОРМЛЕННЯ ВІЗ У Мальті

Так як з 21 грудня 2007 року Мальта вступила в Шенген, халява з отриманням візи в аеропорту закінчилася. Однак з’явилася інша перевага: можливість відвідувати інші шенгенські країни, відкриваючи мальтійську візу. Отже, необхідні документи для отримання візи: закордонний паспорт, термін дії якого складає не менше трьох місяців з моменту закінчення поїздки; дві недавні кольорові фотографії 3,5 × 4,5 см на світлому фоні, без куточків і овалів; анкета, заповнена англійською мовою і підписана особисто заявником; оригінал довідки з місця роботи із зазначенням стажу роботи, посади і окладу; підтвердження наявності достатніх коштів для здійснення поїздки (довідка з банку, кредитна карта і виписка з особового рахунку з друком банку) з розрахунку 60 EUR на людину в добу. Студенти повинні надати довідку з місця навчання та копію студентського квитка, пенсіонери – копію пенсійного посвідчення. У цих випадках також надається спонсорський лист від родичів, які оплачують поїздку, довідка з їх місця роботи із зазначенням посади та окладу, а також копія сторінки паспорта з особистими даними спонсора. Якщо планується поїздка з дітьми, в консульський відділ необхідно надати: копію свідоцтва про народження дитини; одну кольорову фотографію встановленого зразка, якщо дитина вписана у паспорт батьків, або дві фотографії, якщо дитина має власний закордонний паспорт; довідку зі школи. Для неповнолітніх, які подорожують з одним з батьків або взагалі без «предків», необхідно також надати копію нотаріально завіреної довіреності на виїзд дитини. Якщо в паспорті стоїть діюча Шенгенська віза, мальтійська віза не потрібна. Стандартний термін оформлення короткострокової візи становить 7 робочих днів.

Митниця:

Дозволено ввезення до 1000 LM на людину в купюрах або монетах. Іноземну валюту, включаючи дорожні й платіжні чеки, можна ввозити необмежено, але обов’язково потрібно декларувати. Вивозити можна не більше 1000 LM на людину. Кожен дорослий має законне право ввезти в країну 200 сигарет, одну пляшку міцного алкоголю і одну пляшку вина.


Не знаєте де знайти найкраще житло за доступну ціну під час подорожі?

Для пошуку найкращих варіантів житла використовуйте сервіс hotelscombined.com, що порівнює ціни на готелі у десятках систем бронювання, таких як booking.com, або знайдіть житло у приватному секторі через сервіс AirBNB, отримавши додатково знижку.



Написати коментар

Ви повинні зареєструватись, щоб отримати право залишити коментар.

x
Ми порівняли ціни на бронювання житла і знайшли для Вас найвигіднішу