Віза до Шрі-Ланки

Звичайний термін оформлення документів у посольстві – 1 день.

Необхідні документи для оформлення візи до Шрі-Ланки:

- Закордонний паспорт,

- 1 анкета з фото та авіаквитки.

Стягується консульський збір.

Для громадян, що перебувають на строк до до 30 діб, віза не потрібна.

 ОФОРМЛЕННЯ ВІЗ У Шрі-Ланці

   Для громадян України, Білорусі та Росії, які прибувають в країну на термін до 30 днів, віза відкривається безкоштовно на в’їзді. Необхідно пред’явити закордонний паспорт (термін дії не менше двох місяців з моменту закінчення поїздки), заповнену міграційну картку на англійській мові і зворотний авіаквиток

Митниця:

Дозволено безмитне ввезення 2 пляшок (0,75 л) вина і 1,5 л міцних спиртних напоїв, 250 мл туалетної води і 60 г духів. Безмитне ввезення сигарет заборонене. Розмір мита залежить від розміру виробів – за ввезення сигарет довжиною від 72 до 84 міліметрів стягується 6,7 LKR за штуку, довше 84 міліметрів – 7 LKR. Вартість ввезення кілограму тютюну або сигар – 1300 LKR. Індійська та пакистанська валюта до ввезення заборонені. Ввезення і вивіз національної валюти обмежений сумою в 250 LKR. Дорогі предмети і речі декларуються для їх подальшого безперешкодного вивозу. Потрібно мати на руках спеціальний дозвіл для вивозу виробів зі слонової кістки, колекцій монет і марок, необроблених дорогоцінних і напівкоштовних каменів. Із країни дозволено вивозити не більше 2 кг чаю.


Не знаєте де знайти найкраще житло за доступну ціну під час подорожі?

Для пошуку найкращих варіантів житла використовуйте сервіс hotelscombined.com, що порівнює ціни на готелі у десятках систем бронювання, таких як booking.com, або знайдіть житло у приватному секторі через сервіс AirBNB, отримавши додатково знижку.



Написати коментар

Ви повинні зареєструватись, щоб отримати право залишити коментар.

x
Ми порівняли ціни на бронювання житла і знайшли для Вас найвигіднішу