Віза до Ізраїлю

Для країн СНД, а також багатьох інших в’їзд в Ізраїль візовий. Візи для групового відвідування видаються ізраїльськими дипломатичними представництвами чи консульськими групам у складі не менше п’яти і не більше п’ятдесяти осіб. В Ізраїлі візи можна продовжити в місцевих відділеннях міністерства внутрішніх справ після сплати невеликого мита.

Посольство залишає за собою право відмовити у видачі візи без пояснення причин, а також може викликати клієнта на співбесіду. У разі відмови, повторне звернення до Посольства можливо не раніше, ніж через 12 місяців.

Типи Ізраїльських віз.

Ізраїльські візи бувають різних типів, залежно від мети і термінів перебування аплікантів в Ізраїлі: короткострокова віза (тип C), транзитна віза (тип A і B), національна віза (тип D).

Найбільш поширені ізраїльські візи першого типу, а саме “короткострокова віза типу С”. Такі візи бувають туристичні, ділові і гостьові – залежно від мети поїздки апліканта до Ізраїлю.

Ізраїльські візи бувають як одноразові (на одну поїздку), так і багаторазові – на необмежену кількість поїздок, зрозуміло, в період дії візи.

Термін оформлення туристичних віз від 5 до 7 робочих днів. Візу можна оформити тільки через туристичні фірми, акредитовані при посольстві Ізраїлю.

Порядок оформлення візи і терміни виготовлення в Україні.

Термін оформлення туристичних віз від від 7 днів.

Для оформлення групової візи необхідна ксерокопія закордонного паспорта туриста.

Для оформлення індивідуальної візи необхідні:

- Оригінал закордонного паспорта;

- Оригінал внутрішнього паспорта.

Оригінали внутрішніх паспортів можуть бути повернуті в день здачі документів в посольство;

- По 2 фотографії на кожного туриста;

- Анкетні дані туристів.

Для оформлення візи дітям до 18 років додатково необхідні:

- Оригінал свідоцтва про народження;

- Копія свідоцтва про шлюб батьків;

- Якщо дитина їде в тур з одним із батьків, то необхідна нотаріально-завірена копія доручення на виїзд дитини з країни від батька, який залишається.

Для оформлення візи особам до 30 років додатково необхідні:

- Оригінал свідоцтва про шлюб;

- Довідка з місця роботи або навчання.

Митниця:

Безмитно можна ввезти до 1 л міцних спиртних напоїв, до 2 л вина, не більше 250 г одеколону або духів, до 250 сигарет або 250 г тютюну, подарунків на суму не більше 200 USD (включаючи продукти харчування до 3 кг), а також предмети і речі особистого користування. Допускається необмежений ввіз в Ізраїль іноземної валюти в грошових знаках, туристичних чеках і банківських кредитних зобов’язаннях.


Не знаєте де знайти найкраще житло за доступну ціну під час подорожі?

Для пошуку найкращих варіантів житла використовуйте сервіс hotelscombined.com, що порівнює ціни на готелі у десятках систем бронювання, таких як booking.com, або знайдіть житло у приватному секторі через сервіс AirBNB, отримавши додатково знижку.



Написати коментар

Ви повинні зареєструватись, щоб отримати право залишити коментар.

x
Ми порівняли ціни на бронювання житла і знайшли для Вас найвигіднішу