Віза до Нідерландів

Типи Нідерландських віз.

 Нідерландські візи бувають різних типів, залежно від мети і термінів перебування аплікантів в Нідерландах: короткострокова віза (тип C), транзитна віза (тип A і B), національна віза (тип D)

Найбільш поширені голландські візи першого типу, а саме “короткострокова віза типу С”. Такі візи бувають туристичні, ділові і гостьові – залежно від мети поїздки апліканта до Нідерландів.

Візи бувають як одноразові (на одну поїздку), так і багаторазові – на необмежену кількість поїздок, зрозуміло, в період дії візи.

Іноземцям та громадянам, раніше мали інше громадянство, візи видаються після додаткової перевірки.

Оформлення візи займає 2 робочих дні, але в окремих випадках може знадобитися близько двох тижнів. Оформлення візи протягом одного дня можливо тільки у виняткових випадках, таких як смерть близького родича і т.д.

Найнеобхідніше для подорожі до Нідерландів.

Необхідні документи для оформлення візи до Нідерландів:

1. Одна заповнена і підписана власником анкета

2. Одна свіжа відповідно до віку фотографія паспортного зразка. Якщо в анкету включена дитина, вписана до паспорту, її фото також необхідне

3. Закордонний паспорт, дійсний, як мінімум, 3 міс. після повернення з Нідерландів

4. Старий (анульований) паспорт, що містить шенгенські візи (якщо були)

4. Копія внутрішнього паспорта (всіх сторінок окрім порожніх)

5. Страховка на випадок покриття медичних витрат або витрат з повернення в країну проживання у разі хвороби, смерті і т.д. на весь період вашого перебування в Нідерландах і країнах Шенгенської угоди з мінімальною страховою сумою 30 000 Євро на кожного застрахованого (оригінал страхового поліса або страхової карти і одна копія)

6. Бронь готелю на весь період, включаючи інші країни, які ви маєте намір відвідати за цю поїздку

7. Доказ платоспроможності: довідка з банку або виписка з рахунку не більше ніж 3-х місячної давності на 34 Євро в день на людину

8. Бронь квитка із закритими датами або копія квитка

9. Довідка з місця роботи, видана до моменту звернення, на бланку компанії із зазначенням посади, дати прийняття на роботу, середньомісячної зарплати і відомостей про чергову відпустці; для студентів і школярів – довідка з навчального закладу з дозволом бути відсутнім у даний період часу для неповнолітніх дітей (до 18 років) – копія нотаріально завіреного дозволу від батьків

для іноземців – копія в’їзної-виїзної візи або дозвіл на проживання + реєстрація, дійсна не менше 3 міс. після повернення з Нідерландів

 ОФОРМЛЕННЯ ВІЗ У НІДЕРЛАНДИ

   Необхідні документи: закордонний паспорт (термін дії повинен бути не менше трьох місяців після закінчення дії візи), ксерокопія внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок), дві фотографії 3 × 4 см, бланк заяви на отримання візи, довідка з роботи на фірмовому бланку підприємства ( із зазначенням посади, стажу та розміру заробітної плати, а також тривалість відпустки), довідка про покупку валютних коштів з розрахунку 50 EUR на день. Бажано надати копії документів, що підтверджують володіння нерухомістю (квартира, машина, дача), а також виписки з банківських рахунків. Для студентів – довідка з університету, а в разі поїздки в навчальний час, також довідка про дозвіл на відсутність. Для неповнолітніх: свідоцтво про народження і нотаріально завірена довіреність батьків (оригінал та копія). При отриманні візи до Нідерландів обов’язково особиста присутність туриста під час подання документів, коли у туриста немає двох шенгенських віз за останні 3 роки (виняток – діти до 16 років).

Митниця:

Заборонено ввезення в країну тварин і рослин, а також ввезення і вивезення не консервованих м’ясопродуктів (інші не консервовані продукти декларуються). Ввезення-вивезення іноземної валюти не обмежений. В Нідерланди можна безмитно ввезти не більше 200 сигарет, або 100 маленьких сигар, або 50 сигар, або 250 г тютюну; літр алкогольних напоїв міцністю понад 22% або два літра алкогольних напоїв міцністю до 22%; до 250 мл туалетної води, 500 г кави , 100 г чаю. Не дивлячись на те, що Нідерланди – одна з небагатьох країн, де дозволено вживання слабких наркотиків, за спробу ввезення або вивезення наркотичних речовин там передбачено тюремне покарання строком до 12 років.


Не знаєте де знайти найкраще житло за доступну ціну під час подорожі?

Для пошуку найкращих варіантів житла використовуйте сервіс hotelscombined.com, що порівнює ціни на готелі у десятках систем бронювання, таких як booking.com, або знайдіть житло у приватному секторі через сервіс AirBNB, отримавши додатково знижку.



Написати коментар

Ви повинні зареєструватись, щоб отримати право залишити коментар.

x
Ми порівняли ціни на бронювання житла і знайшли для Вас найвигіднішу