Віза до Перу

Громадянам України для поїздки в Перу на строк до 90 днів, в разі якщо метою візиту є туризм, віза не потрібна. Також не потрібно оформляти наперед транзитну візу, якщо термін такої поїздки не перевищує 2 днів. У всіх інших випадках візу необхідно оформляти наперед в консульському відділі посольства Перу в Києві.

Перетин кордону

При перетині кордону необхідно пред’явити наступні документи:

закордонний паспорт, термін дії якого складає не менше 6 місяців з моменту в’їзду;

зворотні квитки із закритою датою.

В окремих випадках офіцер прикордонної служби може зажадати також підтвердження броні готелю або ваучер, або докази платоспроможності (готівка, дорожні чеки, кредитну картку).

Термін дії та продовження візи

Отримана на кордоні віза дійсна тільки на один в’їзд в Перу. Термін перебування в країні – до 90 днів.

Можливе продовження візи на місці, в офісі Головного управління Імміграційної служби в Лімі. Продовжити перебування можна три рази, кожен раз – на строк до 30 днів. При цьому необхідно сплатити мито у розмірі $ 20.

Поїздка з дітьми

Діти до 16 років вписуються у візу батьків (матері). На дитину,що від’їжджає у супроводі одного з батьків або третіх осіб, повинна бути оформлена нотаріальна довіреність на виїзд від батька (в разі відсутності такого необхідна довідка про розлучення або смерть).

 ОФОРМЛЕННЯ ВІЗ В ПЕРУ

   Для в’їзду в країну на термін до 90 днів Українським громадянам віза не потрібна. При перетині кордону досить пред’явити закордонний паспорт, дійсний протягом 6 місяців з моменту повернення та авіаквитки в обидва кінці. У деяких випадках можуть попросити пред’явити ваучер або підтвердження платоспроможності (готівка, дорожні чеки або «кредитку»).

Митниця:

Обмежень на ввіз і вивіз місцевої валюти немає. Вивезення іноземної валюти обмежене задекларованою при в’їзді. Безмитно можна ввезти в країну 400 сигарет, 50 сигар, 2,5 л міцних алкогольних напоїв і 2 кг продуктів харчування. А також духи в межах особистих потреб, подарунки та особисті речі, що мають неушкоджену заводську упаковку, що не перевищують за сумарною вартістю 300 USD. Заборонено ввезення не консервованих продуктів харчування, зброї і наркотиків, а також ввезення і вивіз без спеціального дозволу предметів і речей, що представляють історичну, художню або археологічну цінність. Для ввезення професійної фото-, кіно-або відеоапаратури буде потрібно спеціальний дозвіл. При вивозі виробів з вовни, шкіри, хутра, прикрас на митниці можуть попросити пред’явити чек з магазину, де вони були куплені.


Не знаєте де знайти найкраще житло за доступну ціну під час подорожі?

Для пошуку найкращих варіантів житла використовуйте сервіс hotelscombined.com, що порівнює ціни на готелі у десятках систем бронювання, таких як booking.com, або знайдіть житло у приватному секторі через сервіс AirBNB, отримавши додатково знижку.



Написати коментар

Ви повинні зареєструватись, щоб отримати право залишити коментар.

x
Ми порівняли ціни на бронювання житла і знайшли для Вас найвигіднішу